PER A LA FAMÍLIA

JOC CREATIU AMB FAMILIA

Podeu gaudir del joc lliure als racons el temps que us vingui de gust!

RACONS DE JOC LLIURE

Els racons de joc simbòlic

XUP-XUP

Què es deu coure a l’olla? Prepareu-vos amb davantal i barret per a elaborar plats deliciosos, amb aliments i utensilis de tots tipus, al racó de la cuineta!

TOC-TOC

Hi ha algú dins de la cabana? Mans a la obra per a fer i desfer cabanes al vostre gust amb una muntanya de materials.

TATXAN

Us atreviu a fer màgia al racó de les disfresses?

NYEC!

Jocs i joguines desestructurats, troncs naturals de fusta, ticumikus, nins, follets del bosc,... Tot a punt per obrir la porta dels “minimons”!

CATRIC-CATRAC

Ho sentiu? És el soroll de la cremallera que puja i baixa, dels crecs, dels estris de neteja i de les eines de bricolatge, que es remenen al racó de vida pràctica.

XIM-XIM

L’aigua de la regadora cau sobre el nostre jardí, on trobareu peces de la natura fascinants, pedres precioses, petxines de mar, fruits diversos,...

XXT!

Silenci! Aquest és un racó per a gaudir de la lectura, per seure’ns i mirar les il·lustracions dels llibres, per endinsar-nos en històries fantàstiques.

Els racons de creació i experimentació

OOOH!

Són sorprenents les creacions del racó de l’art! Telar, pissarres, pintures, plastilina i molt més!

OH-LA-LA

I es va fer la llum! Per a jugar amb les transparències, fer experiments d’aigua i de color, pintar, calcar i un grapat de coses més amb la taula de llum i un munt d’accessoris.

PARABIM-PARABAM

Els nadons es mouen lliurement en aquest racó, amb materials Pikler i d’altres molt estimulants, amunt i avall!

MUAK Ioga familiar

Petons, carícies i molt més a les sessions de ioga en família.

La pràctica de ioga en família crea un espai íntim de trobada per a pares, mares, fills, filles o avis, àvies, nets i netes.

Modalitat presencial o online

TRAL·LARÀ EXPERIMENTACIÓ SENSORIAL

Les experimentacions són propostes per a jugar i crear amb tots els sentits, mirant, tocant, olorant, tastant i sentint, plegats!

Juguem en Anglès

Els nadons arriben al món dotats d’un cervell on la majoria de circuits estan desconnectats, entre ells els del llenguatge. Per a connectar-los i activar-los són necessaris estímuls que potenciïn les habilitats innates d’aprenentatge. Kids&Us usa una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna!

Modalitat presencial o online

TALLERS

PLAS-PLAS-PLAS!

Els tallers familiars ens fan riure i aplaudir. Els trobareu descrits a l’agenda mensual.